Voor wie?

Voor wie?

boek

Hotel of restaurant
Wilt u uw gasten een unieke ervaring bieden in uw hotel of restaurant? Dan komen wij naar u toe! Wanneer u de dinnershow boekt, zorgen wij dat alle benodigde podiumdelen en techniek bij u op locatie wordt afgeleverd. U verzorgt in dat geval zelf het diner en wij zorgen voor het entertainment.

We stellen het programma in goed overleg samen. Daarin is het mogelijk om uw eigen wensen kenbaar te maken, zodat de dinnershow letterlijk en figuurlijk naar uw smaak is. U ontvangt in dat geval een op maat gemaakte offerte. 

Personeelsfeest of bedrijfsuitje
Wilt u in plaats van een standaard personeelsfeest uw werknemers een onvergetelijk avond bieden waar maandagochtend nog over nagesproken wordt? 

Lijkt het u leuk om uw bedrijfskantine om te toveren tot heus theater? Het is mogelijk om de dinnershow op uw eigen locatie te boeken (mits er voldoende ruimte is en de benodigde faciliteiten aanwezig zijn). U bent in dat geval zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van het diner. Liever alle touwtjes uit handen geven? Wij werken samen met restaurant en evenementencentrum De Postwagen in Tolbert. Een sfeervol en uitstekend gewaardeerd restaurant op de rand van Drenthe, Groningen en Friesland. De Postwagen biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om het diner en kan op die manier aan vrijwel ieder zijn of haar wens voldoen. Ook biedt de Postwagen bijzondere overnachtingsmogelijkheden en tal van originele activiteiten waarmee u de mogelijkheid heeft tot een weekendarrangement. 

COVID-19

Uiteraard vinden wij de gezondheid en veiligheid van onze gasten van groot belang. Het is dan ook goed om te weten dat er in het repertoire rekening wordt gehouden met de coronamaatregelen en de dinnershow hiermee coronaproof is gemaakt. Wij verwachten bij boekingen op locatie dat u zelf de nodige coronamaatregelen heeft doorgevoerd, zodat ook daar de gezondheid van het publiek te allen tijde wordt gewaarborgd.