Een unieke ervaring

Een unieke ervaring

Wilt u uw gasten een unieke ervaring bieden in uw hotel, restaurant of café? Of wilt u als werkgever eens wat anders dan een ‘standaard’ personeelsfeest? Dan is de dinnershow van SDM Pressplay precies wat u zoekt. 

Afwisselend programma
Deze wervelende dinnershow bruist van de energie. Het is dé plek waar culinair en entertainment samen komt. Terwijl u of uw gasten genieten van een heerlijk diner, worden zij tussen de gangen door getrakteerd op verrassende en veelzijdige dansacts en entertainment. Hierbij is aan een ieder gedacht: van muziek uit de jaren 70 tot de popmuziek van nu en van Nederlandstalige hits tot slow-jams, zowel playback als live gezongen. Oude, bekende hits wisselen elkaar af met nieuwe, hedendaagse muziek. 

Beleef een swingende avond waarin vrienden en/of collega’s genieten van een (personeels)feest met klasse. Er gebeurt van alles op het podium, dat eveneens voorzien is van een catwalk en uitmuntende techniek. Een complete show die de zintuigen streelt. Deze avond hoef je zélf zeker niet stil te zitten, want het is mogelijk om ná de dinnershow met de voetjes van de vloer te gaan… tijdens de afterparty!

COVID-19
Uiteraard vinden wij de gezondheid en veiligheid van onze gasten van groot belang. Het is dan ook goed om te weten dat er in het repertoire rekening wordt gehouden met de coronamaatregelen en de dinnershow hiermee coronaproof is gemaakt.